2 mogna avocadofrukter
0,5 dl pressad citronsaft
6 msk honung
3 dl vaniljglass
Jordgubbspuré:
1 l färska eller 225 g
djupfrysta jordgubbar
2 - 3 msk florsocker
1. Skala avocadofrukterna, skär fruktköttet i tärningar och blanda det i mixer med citronsaft och honung.
2. Kör blandningen till puré och kyl den. Blanda purén med vaniljglassen i mixer strax före serveringen.
3. Kör jordgubbarna till puré i mixer, passera dem och smaksätt med florsocker. Skeda upp avocadocrèmen i portionsglas, häll över jordgubbspurén och servera omedelbart med rån, flarn eller småkakor.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk