Placeholder

Isad avocadocrème med jordgubbspuré

Ingredienser

2 mogna avocadofrukter
0,5 dl pressad citronsaft
6 msk honung
3 dl vaniljglass

Jordgubbspuré:
1 l färska eller 225 g
djupfrysta jordgubbar
2 - 3 msk florsocker

Gör så här

1. Skala avocadofrukterna, skär fruktköttet i tärningar och blanda det i mixer med citronsaft och honung.

2. Kör blandningen till puré och kyl den. Blanda purén med vaniljglassen i mixer strax före serveringen.

3. Kör jordgubbarna till puré i mixer, passera dem och smaksätt med florsocker. Skeda upp avocadocrèmen i portionsglas, häll över jordgubbspurén och servera omedelbart med rån, flarn eller småkakor.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.