200 g färsk ingefära
1 l vatten
½ dl honung
2 st citroner
½ st chili, grovt hackad
1. Riv ingefäran grovt med skalet på och lägg den i vattnet. Värm upp (men aldrig över 60 grader) i 20 minuter. Koka ej då detta gör att delar av allt det nyttiga försvinner.
2. Sila av ingefäran och blanda i honungen medan det fortfarande är ljummet
3. Låt svalna och pressa sedan i citronerna. Sila och häll i en flaska.
4. Förvara i kylskåpet och utan problem kan den stå i en månad.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…