125 g marshmallows
1 dl strösocker
1 dl grädde
50 gram smör
finrivet skal från 1 citron
1 msk nyriven färsk ingefära
200 g vit choklad
1. Om du har stora mashmallows, klipp dem i lite mindre bitar. Finhacka den vita chokladen
2. Klä en form på ca 15*15 cm med bakplåtspapper
3. Lägg allt utom den vita chokladen i en tjockbottnad kastrull och låt koka upp och sjud under omrörning tills marsmallowsen har smält helt.
4. Ta av kastrullen från plattan, tillsätt den vita chokladen och rör tills den smält helt.
5. Här kan du göra två val! Antingen silar du bort ingefäran och citronskalen, då får du en mild smak av ingefära, eller så låter du den vara kvar, valet är ditt!
Häll fudgen i formen, låt svalna lite och ställ den sedan i kylen för att låta den stelna helt, gärna över natten.
6. Skär upp fudgen och ät direkt
Håller sig ca 2 veckor i kylen.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng