Ca 8st
Chokladformar:
200g mjölkchoklad
NutellaCookiedough:
125g smör
1/2 dl socker
1,5 dl farinsocker
1,5 msk vaniljsocker
3 dl mjöl
100g hackad mjölkchoklad
2dl nutella
2 nypor flingsalt
Garnering:
Marabou mjölkchoklad
Nutella
Gör såhär:
Vispa alla ingredienser förutom mjöl och choklad med elvisp poröst i 3 minuter. Tillsätt mjöl och den hackade chokladen. Ställ cookie dough i kylen medans du börjar med choklad formarna.
Placera ut dubbla muffinsformar i en muffinsplåt eller på en tallrik. Smält chokladen och lägg en liten klick choklad i varje form (spara choklad till att denna process ska upprepas en gång till) bre ut så att ett tunt lager av chokladen täcker botten och kanterna på muffins formen. Ställ formen i frysen. Upprepa processen en gång till med resterande choklad och ställ i frysen (de stelnar fort).
Klicka ut nutellacookiedough upp till kanten i alla muffinsformar, gör ett hål i mitten och klicka i rumstempererad nutella. Ställ i frysen 30 min!
Toppa som du själv känner för antingen med lite ringlad choklad som jag har gjort eller strössel eller något annat trevligt ? lycka till!! Och tveka aldrig på att skriva om du har några frågor❤️
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…