Hummerskal
Gul lök
Morot
Purjolök
Tomatpure
(Paprikapulver)
Fiskfond
Vatten
- Värm olivoljan, fräs ihop grönsakerna med skalen.
- Tillsätt tomatpuren och paprikapulvret.
- Slå därefter i buljongen och vattnet.
- Låt koka upp och sjuda i cirka 30 min.
- Sila spadet spadet och reducera det tills ca 1/4 återstår.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…