1 portion
1 paket snabbnudlar (använd ej kryddpåsen som följer med)
1 dl växtbaserad matlagningsgrädde
1-2 dl vatten
1/2 tärning grönsaksbuljong
1/2 -1 msk gul curry
1 tsk ingefära
1 tsk gurkmeja
*valfritt: vitlök, persilja, cayennepeppar
1. Koka nudlarna enligt förpackningen.
2. I en separat kastrull, koka upp matlagningsgrädden, 1-2 dl vatten (beroende på hur tjock du vill ha soppan), grönsaksbuljongen och alla kryddor. Smaka av med salt och peppar. Jag hade även i lite fryst vitlök och persilja samt lite cayennepeppar.
3. Sen är det bara att blanda ner nudlarna och voila! Klart!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…