450 g blåbär
½ dl kokossocker
1 msk potatismjöl
¾ dl kokossocker
1 ½ dl havregryn
1 dl mjöl
125 g kokosolja
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Lägg blåbären i en form. Strö över kokossocker och potatismjöl.
3. Gå till de nedre ingredienserna. Blanda socker, havregryn och mjöl i en bunke. Blanda in kokosoljan.
4. Fördela degen över frukt och bär.
5. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Servera o njut!
God
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…