1 dl havregryn
1 tsk balpulver
1 nypa salt
1 tsk brödkryddor
1 tsk fiberhusk (går bra även utan)
Ca 1-2 dl Vatten/kvarg/yoghurt/fil för att binda ihop grynden till en smet.
Blanda allt och klicka ut till 2 frallor.
Gräddas mitt i ugn 10-13 min på 225 grader.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…