Havrecookies med jordnötssmör

Ingredienser

1,5 banan
1,5 dl havregryn
1/2 tsk vaniljpulver
1 msk jordnötssmör
3 msk vatten
1,5 msk linfrön

Gör så här

Sätt ugnen på 200°C
Blanda vatten och linfrön i en separat skål.

Mosa sedan bananen, häll i havregryn, vaniljpulver och jordnötssmör.

Rör om ordentligt och tillsätt därefter linfrön och vatten, rör ihop allting och klicka ut små bollar på en plåt med bakplåtspapper.

Toppa eventuellt med kokosflingor eller kakaonibs.

Grädda i ugnen i ca 15 - 20 minuter.

Låt svalna en stund.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.