1,5 banan
1,5 dl havregryn
1/2 tsk vaniljpulver
1 msk jordnötssmör
3 msk vatten
1,5 msk linfrön
Sätt ugnen på 200°C
Blanda vatten och linfrön i en separat skål.
Mosa sedan bananen, häll i havregryn, vaniljpulver och jordnötssmör.
Rör om ordentligt och tillsätt därefter linfrön och vatten, rör ihop allting och klicka ut små bollar på en plåt med bakplåtspapper.
Toppa eventuellt med kokosflingor eller kakaonibs.
Grädda i ugnen i ca 15 - 20 minuter.
Låt svalna en stund.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…