4 dl havregryn
4 dl riven kokos
150 g torkad frukt, ex dadlar eller plommon
1 dl honung
0.5 dl jordnötssmör
1. Sätt ugnen på 150 grader
2. Häll ut havregryn och riven kokos på en plåt med bakplåtspapper och ställ in i ugnen tills de får en gyllenbrun färg
3. Hacka den torkade frukten till ett mos
4. Lägg honung och jordnötssmör i en microsäker skål
5. Ställ skålen i micron i ca 1 min och rör ihop
6. Blanda alla ingredienserna i en bunke
7. Platta ut "degen" i en djup form och ställ sedan in i kylen i minst 2 timmar
8. Skär upp i valfri storlek, klart!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…