400 - 500 g blandfärs
fransk senap
400 - 500 g Emmenthalerost
i tjocka skivor
4 - 5 gula lökar i tunna skivor
1. Sätt ugnen på 175 - 200 grader.
2. Dela färsen i två delar och forma den ena som en pajform. Bottna med hälften av osten, lägg på den råa löken och täck med resten av osten. Bred senap över och lägg resterande färs som ett lock över.
3. Tillaga i ugnen ca 1 timme. En blandad sallad är gott till.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Stenfors gjutjärnsgryta
Värde 1 499 kr
Tävla här
Stäng