Placeholder

Hasses special

Ingredienser

400 - 500 g blandfärs
fransk senap
400 - 500 g Emmenthalerost
i tjocka skivor
4 - 5 gula lökar i tunna skivor

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 - 200 grader.

2. Dela färsen i två delar och forma den ena som en pajform. Bottna med hälften av osten, lägg på den råa löken och täck med resten av osten. Bred senap över och lägg resterande färs som ett lock över.

3. Tillaga i ugnen ca 1 timme. En blandad sallad är gott till.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

bakgrund monterrato
Fynd – “Ett väldigt trevligt vin för ett klockrent pris” – Vinbanken oktober 2025
119 kr