Jag gillar att toppa en kantad bakplåt med ett galler och sedan placera mina ägg på gallret. På så sätt cirkulerar värmen i ugnen runt hela ägget för jämn tillagning. Om det skulle vara en olycka med ett av äggen, fungerar bakplåten som ett utmärkt sätt att fånga upp eventuella problem. Men under alla dessa år har jag inte haft några problem. Jag använder fortfarande bakplåten. Jag är säker på att så fort jag inte gör det kommer jag att ha en enorm äggröra på händerna.
Värm ugnen till 175º.
Placera ett galler på en kantad bakplåt.
Lägg äggen på galler och sätt in i ugnen.
Grädda 30 minuter.
Ta ut ur ugnen och låt svalna för lättare skalning.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…