Ingredienser
1 dl sötmandel
1 dl Cashevnötter
5 urkärnade färska dadlar
2-3 msk virgin kokosolja
1 msk honung eller agavesirap
1-2 tsk ekologiskt äkta vaniljpulver
1/4 dl citronsaft
En nypa salt
Kokosflingor
Mixa sötmandel i en matberedare till ett fint mjöl.
Tillsätt grovhackade dadlar, kokosolja, honung eller agavesirap, vanilj samt salt, citronsaft och mixa smeten slät.
Forma till små bollar och rulla i kokos.
Raw food-bollarna håller sig cirka en vecka i kylen och går bra att frysa.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng