Placeholder

Hallonrutor med vanilj

Ingredienser

500 g smör
1 l vetemjöl
4 dl socker
4 msk vaniljsocker
1 msk bakpulver

Fyllning:
2,5 dl Kesella Vanilj
5 dl crème fraîche
4 ägg
3 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 pkt färska hallon

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Arbeta ihop mördegen i en matberedare. Tryck ut hälften av den i en smord långpanna, 30 x 40 cm. Rör sedan ihop fyllningen och häll den över kakan.

3. Tryck ned hallon i smeten, strö över resterande mördeg och grädda mitt i ugnen 30 minuter. Ta ut och låt svalna innan du skär upp i rutor.

42 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr