4 dl vetemjöl
4 msk socker
0,5 tsk bakpulver
150 g kylskåpskallt smör
1 äggula
Fyllning:
225 g frysta hallon
2 ägg
1,5 dl socker
5 dl kokosflingor
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Tina hallonen. Hacka snabbt ihop mjöl, socker, bakpulver, smör och äggula till en deg. Kavla eller tryck ut den till en rektangel, 20 x 30 cm, på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen ca 8 minuter. Låt svalna.
3. Mosa hallonen och täck botten med dem. Rör ägg och socker, blanda ned kokos och fördela smeten över hallonlagret. Grädda ytterligare ca 15 minuter tills kakan fått vacker färg.
4. Skär upp kakan i rutor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…