100 g smör
2 dl mjölk
2 ägg
1 dl socker
1,5 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl
0,5 krm salt
200 g färska eller frysta hallon
1. Smält smöret på medelvärme. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt salt och vaniljsocker till äggsmeten. Vispa ned smör och mjölk.
2. Blanda vetemjöl och bakpulver i en skål och vänd ned det i smeten. Häll upp i muffinsformar till ca 2/3.
3. Tryck ned några hallon i formarna och grädda i 200 grader i mitten av ugnen ca 15 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…