1 dl kokosmjöl
30 g proteinpulver
1 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
30 g smör (rumstempererat)
1/2 st ägg
1 msk vaniljkvarg
1/5 dl frysta hallon
Blanda alla torra ingredienser först och tillsätt sedan resterande. För ökad proteinmängd: dubbla mängden proteinpulver och tillsätt lite extra kvarg för at återfå bra konsistens.
Rulla små bollar och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper på. Tryck gropar i bollarna med ett finger. Krossa hallonen och lägg lite hallonkross i groparna.
Grädda på 200 grader tills de fått fin färg.
En sats (ca 12 st) innehåller:
Energi: 581 kcal
Protein: 39 g
Fett: 37 g
Kolhyr.:13 g
Fibrer: 20 g
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…