200 gram rumsvarmt smör
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
4 1/2 dj vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel
3/4 dl hallonsylt
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ihop smör, socker och vaniljsocker poröst. Tillsätt mjöl, bakpulver och kanel. Arbeta ihop till en deg. Rulla ut degen till en längd och dela i 30 bitar. Rulla dem till kulor och lägg i små brödformar. Gör en fördjupning i varje kaka och lägg i en klick sylt. Grädda i mitten av ugnen ca 12 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng