Placeholder

Hallondessert

Ingredienser

1,5 gelatinblad
225 g hallon
0,75 dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 krm kanel
2 dl gräddfil

Gör så här

1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter.

2. Rör ihop hallon, socker och kanel i en kastrull och koka upp under omrörning. Ta från värmen. Tillsätt gelatinet och rör tills det smält. Rör ned gräddfilen.

3. Häll upp i små glas och låt stelna i kyl minst 3 timmar.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Storslagen & smörig chardonnay på 1L
98 kr