250 g djupfrysta hallon
1 - 2 msk socker
0,5 msk vaniljsocker
2 bägare naturell yoghurt, ca 400 g
2 dl vispgrädde
1. Låt hallonen tina något. Spara några vackra bär till garnering.
2. Mosa resten av hallonen, eller mixa dem litet grovt, och tillsätt socker och vaniljsocker. Blanda yoghurt och bärmos, smaka av och tillsätt mer socker om det behövs. Vispa grädden och vänd ned den i hallonblandningen.
3. Lägg upp desserten i portionsglas och dekorera med hela bär. Låt stå i kylskåp en stund före servering, gärna med någon liten kaka till.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng