150 g rumsvarmt smör
2,2 dl socker
2 stora ägg
4 msk mjölk
ca 2,5 dl vetemjöl
2 - 3 tsk bakpulver
150 g frysta eller färska
hallon och blåbär
1. Sätt ugnen på 200 grader och sänk till 175 grader när du sätter in muffinsen. Placera 15 pappersformar i en muffinsplåt, använd annars dubbla formar.
2. Rör mjukt smör vitt och luftigt med sockret i en skål. Vispa ned äggen ett i taget och blanda sedan i mjölken.
3. Blanda mjöl och bakpulver och sikta ned i smeten. Rör om. Blanda försiktigt ned bären. Är de frysta kommer smeten att stelna något, men det smälter ut när formarna kommer in i ugnen.
4. Grädda 15 - 20 minuter tills de är gyllenbruna och inte kladdiga längre. Låt svalna fria på galler.
Ca 15 stora cupcakes
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…