Placeholder

Gubbröra

Ingredienser

* 2 kalla hårdkokta ägg
* 4 medelstora kalla kokta potatisar
* 100 g ansjovisfiléer
* 2 msk finskuren gräslök
* 2 msk finskuren dill
* 1 dl crème fraiche
* 2 msk majonnäs
* 2 msk kaviar
* salt och svartpeppar

Gör så här

Skala och tärna äggen. Tärna potatisen smått. Låt ansjovisen rinna av och tärna den fint. Även gräslök och dill ska hackas fint.

Blanda crème fraiche, majonnäs, kaviar, gräslök och dill. Vänd till sist ner ägg, potatis och ansjovis. Smaksätt med salt och peppar.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr