Passar som tilltugg eller som crunchig smaksättning eller topping på sallader och fisk.
2p
4 st
grönkålsblad, stora
1,5 msk olivolja
1/2 tsk flingsalt
1/2 msk citronsaft, valfritt
Klar
1. Riv av stjälkarna från grönkålen och riv den i mindre bitar.
Klar
2. Massera in oljan, saltet och eventuellt citronsaften och lägg ut grönkålen på en plåt.
Klar
3. Grädda mitt i ugnen på 175 grader, i 10–15 minuter eller tills chipsen är krispiga.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…