Grönkålschips

Ingredienser

4 port

200 g rensad grönkål
50 ml olivolja
flingsalt
½ tsk vitvinsvinäger

Gör så här

Sätt ugnen på 150 grader. Lägg grönkålen i en skål eller direkt på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivoljan.
Salta och tillsätt några droppar vinäger. Vänd runt ordentligt. Fördela bladen jämnt över plåten.
Rosta mitt i ugnen i 20 minuter eller tills chipsen är krispiga. Vänd gärna chipsen några gånger så de blir jämnt torkade. Håll koll mot slutet så de inte bränns vid.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.