4 port
200 g rensad grönkål
50 ml olivolja
flingsalt
½ tsk vitvinsvinäger
Sätt ugnen på 150 grader. Lägg grönkålen i en skål eller direkt på en plåt med bakplåtspapper och ringla över olivoljan.
Salta och tillsätt några droppar vinäger. Vänd runt ordentligt. Fördela bladen jämnt över plåten.
Rosta mitt i ugnen i 20 minuter eller tills chipsen är krispiga. Vänd gärna chipsen några gånger så de blir jämnt torkade. Håll koll mot slutet så de inte bränns vid.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk