Personer: 4
25 MIN
SKICKA INKÖPSLISTA
INGREDIENSER
2 st tunnbröd, mjuka
2 msk smör, smält
SKALDJURSSALLAD:
100 g räkor, skalade
2 msk majonnäs
1 msk crème fraiche
1 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond
1 knippe dill
salt och svartpeppar
SÅ HÄR GÖR DU
Hacka räkorna grovt och blanda samman alla ingredienserna till salladen.
Smaka av med fond, salt och peppar.
Riv brödet i mindre bitar och pensla det med smöret.
Grilla bröden så att de blir knapriga och gyllenbruna.
Lägg en sked skaldjurssallad på bröden och servera direkt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…