1 kg grytbitar av fläskkött,
helst skinka
salt
svartpeppar
100 g smör
1,5 - 2 msk curry
3 gula lökar
3 dl grädde
2 - 3 msk chilisås
0,5 vitlöksklyfta
1. Putsa köttet och skär det i små bitar. Strö över salt och litet svartpeppar. Fräs smör och curry i en stekpanna eller gryta.
2. Bryn köttet med löken skuren i tunna ringar. Rör i grädde och chilisås. Pressa i vitlöken och låt rätten puttra på svag värme 20 - 30 minuter. Smaka av med salt och peppar.
3. Klipp över persilja då rätten ska serveras. Kokt ris smakar bra till och gärna en frisk sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…