4 fläskkotletter, gärna av karrén,
ca 600 g
ca 1 tsk salt
1 - 2 krm svart- eller vitpeppar
1 paprika eller 2 tomater
4 skivor grevéost
ev ca 0,5 tsk paprikapulver
1. Bryn kotletterna på båda sidor och krydda med salt och peppar. Kärna ur och strimla paprikan eller skiva tomaterna och fördela ovanpå kotletterna.
2. Täck med en rejäl ostskiva. Efterstek under lock ca 5 minuter eller tills osten smält ned. Pudra gärna litet paprikapulver ovanpå osten.
3. Servera med kokt eller brynt potatis och en grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng