2 dl gräddfil (el Grekisk yoghurt)
2 dl v.grädde
2 gelatinblad
Dill
Svartpeppar och Salt
Liten röd lök
Löjrom
Citron
Lägg gelatin i kallt vatten ca 5 min
Värm grädden, ta bort från plattan och lägg ner urkramade gelantinet, blanda i gräddfilen och lite hackad dill. Häll upp i glas och låt stå svalt ca 4 timmar. (För mindre förrätt räcker det till 8 st annars 4-6)
Dekorera med löjrom, rödlök och lite citron. Stek gärna en skiva bröd i smör så att det blir frasigt och servera till
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng