Placeholder

Godaste varma smörgåsen

Ingredienser

6 skivor vitt eller grovt bröd
2,5 dl crème fraîche
150 g rökt kött, t ex skinka eller kassler
0,5 purjolök
salt
peppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Det är bra om alla ingredienser har samma temperatur innan du blandar ihop dem, annars kan röran bli rinnig.

3. Skölj och skär purjolöken i tunna ringar. Strimla köttet tunt. Blanda med crème fraîche och krydda efter smak.

4. Lägg upp 6 skivor bröd på en bakpappersklädd plåt och fördela röran på dessa. Grilla i övre delen av ugnen 10 - 15 minuter tills smörgåsarna fått fin färg.

6 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.