6 skivor vitt eller grovt bröd
2,5 dl crème fraîche
150 g rökt kött, t ex skinka eller kassler
0,5 purjolök
salt
peppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Det är bra om alla ingredienser har samma temperatur innan du blandar ihop dem, annars kan röran bli rinnig.
3. Skölj och skär purjolöken i tunna ringar. Strimla köttet tunt. Blanda med crème fraîche och krydda efter smak.
4. Lägg upp 6 skivor bröd på en bakpappersklädd plåt och fördela röran på dessa. Grilla i övre delen av ugnen 10 - 15 minuter tills smörgåsarna fått fin färg.
6 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng