Receptet gäller för 40 st
4 äggvitor
2 dl strösocker
2 krm ättiksprit 12%
Sätt ugnen på 100°. Vispa vitorna till ett skum. Tillsätt socker och ättika, fortsätt vispa till ett fast skum. Klicka ut 40 maränger på plåtar med bakplåtspapper. Grädda dem i nedre delen av ugnen ca 45 min. Stäng av ugnen och låt marängerna stå kvar minst 1 tim i ugnen
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…