350 g tagliatelle
500 g kassler
1 purjolök
2 vitlöksklyftor
1 röd paprika
1 burk skivade champinjoner, ca 300 g
0,5 tsk dragon
1 msk tomatpuré
3 dl grädde
riven ost
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Koka pastan enligt anvisning. Strimla kasslern, purjolöken och paprikan. Bryn det i en stekpanna med svamp och pressad vitlök. Blanda i tomatpuré, dragon och grädde och låt puttra.
3. Smörj en gratängform, häll pastan i formen och sedan kasslerröran ovanpå. Strö sist över riven ost.
4. Gratinera ca 20 minuter. Servera med bröd och sallad.
4 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…