400 g gnocchi
1 pkt tärnat bacon
1 burk Campbells champinjonsoppa
2 dl matlagningsgrädde
0,5 dl mjölk
3 tomater
0,5 dl mjölk
3 tomater
1,5 - 2 dl riven ost
2 tsk dragon
1 tsk grovmalen svartpeppar
salt
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Koka pastan och häll över i en normalstor ugnsform. Stek baconet. Blanda grädde, mjölk, koncentrerad champinjonsoppa, bacon och kryddor i en bunke. Häll detta över pastan.
3. Lägg på skivade tomater, strö över osten och gratinera 10 minuter.
4 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…