1 kruka persilja
0.5 st citron
250 g ricottaost
salt och peppar
400 g blomkål
1 st gul lök
2 st vitlöksklyfta
1 st röd chili
125 g skuren svartkål
1 msk olivolja
600 g potatisgnocchi
1 msk olivolja
1 dl saltrostade mandlar
450 kcal /portion
Persiljericotta: Hacka persiljan och riv det yttersta skalet av citronen. Blanda med ricottan och smaka av med salt och peppar.
Kålfräs: Ansa och skiva blomkålen. Skala och hacka lök och vitlök. Dela, kärna ur och hacka chilin.
Sätt på en stor kastrull vatten till gnocchin.
Kålfräs: Fräs blomkål, svartkål, lök, vitlök och chili i olivoljan i en stekpanna, krydda med salt och peppar.
Gnocchi: Koka gnocchin enligt anvisningen på förpackningen. Häll av i ett durkslag, skölj och låt rinna av. Stek gnocchin i olivoljan i en stekpanna.
Till servering: Blanda gnocchin med kålfräset och servera med persiljericotta och grovhackad mandel.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng