Ingredienser
1 Sarek, tunnbröd
75 g Getost
2 Färska fikon
75 g Parmaskinka, skivad
2 dl Ruccola
Olivolja
Gör så här
Sätt ugnen på 225º.
Ta ut önskad form på snittarna med en utstickare eller pepparkaksform och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
Lägg en liten bit getost på varje snitt och grädda tills osten börjar få färg, ca 4 minuter.
Toppa med fikon, parmaskinka och rucola.
Droppa över lite olivolja på snittarna och njut!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…