Gurka
Tomat
Paprika
Pinjenötter
Sallad
Getost
Margarin
Vitt bröd
Vinäger
Olivlja
Salt
Ev några salladskryddor (timjan, dragon)
Sätt ugnen pågrill, hög temperatur.
Blanda ihop salladen.
Rosta pinjenöttterna i en stekpanna.
Blanda vinäger, olja, salt och ev kryddor o häll på salladen.
Skär upp getosten.
Stek vitt bröd i lite smör tills de är lite rostade.
Ta upp, lägg i form, på med getost och in i ugnen.
Ha uppsikt! Det går fort. 2 mimuter kanske, så osten smälter lite.
Ta ut, delabrödet så det blir trekanter.
Lägg ovanpå salladen och severa direkt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…