4st Äpple
3⁄4dl Vetemjöl
1dl Hermesetas Stevia Lättströ
50g Margarin 80%
1msk Kanel
Blanda de torra ingredienserna till pajdegen.
Arbeta in matfettet till en deg.
gröp ur äpplerna och ta bort kärnhuset..
Skär innehållet i tärningar eller i mindre bitar.
Blanda i en skål med lite kanel och stevia
Ha sedan ner bitarna i äpplet igen.
Täck toppen med degen.
In i ugnen 180grader +30 min
Tills degen blivit fin och äpplet är tillagat.
Servera med lite vaniljvisp
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…