4 port
8 ägg
1 tsk tabasco
4 msk majonnäs
1 kryddmått örtsalt eller salt
16 (50 g) räkor, skalade
färsk dill
Koka äggen genom att sänka dem försiktigt i kokande vatten eller lägga dem direkt i kallt vatten och sedan koka upp.
Koka 5 eller 8 minuter beroende på teknik. Kyl snabbt med kallt vatten så blir det enklare att ta bort skalet.
Dela äggen i halvor och gröp ur gulorna. Lägg vitorna på ett fat eller en tallrik.
Mosa gulorna med en gaffel och tillsätt salt, tabasco och majonnäs.
Klicka röran i äggvitorna, lägg en skalad räka på varje halva och en liten dillkvist.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…