Fyllda ägghalvor

Ingredienser

4 port

8 ägg
1 tsk tabasco
4 msk majonnäs
1 kryddmått örtsalt eller salt
16 (50 g) räkor, skalade
färsk dill

Gör så här

Koka äggen genom att sänka dem försiktigt i kokande vatten eller lägga dem direkt i kallt vatten och sedan koka upp.

Koka 5 eller 8 minuter beroende på teknik. Kyl snabbt med kallt vatten så blir det enklare att ta bort skalet.

Dela äggen i halvor och gröp ur gulorna. Lägg vitorna på ett fat eller en tallrik.
Mosa gulorna med en gaffel och tillsätt salt, tabasco och majonnäs.

Klicka röran i äggvitorna, lägg en skalad räka på varje halva och en liten dillkvist.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.