Placeholder

Fylld ugnsfärs

Ingredienser

400 g blandfärs
1 ägg
0,5 dl mjölk
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
100 g strimlad rökt skinka
50 g riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Blanda färs, ägg, mjölk, salt och peppar. Lägg hälften av köttfärsblandningen i en mindre, smord form. Blanda skinkan och hälften av den rivna osten.

3. Täck köttfärsplattan med detta. Lägg resten av köttfärsen över och släta till ytan. Tillaga i ugn ca 15 minuter.

4. Strö över resten av osten och tillaga ytterligare 5 minuter. Servera med kokt eller pressad potatis och en sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.