Placeholder

Fylld skinkschnitzel

Ingredienser

Cocktailtomater
1 gul lök
olivolja
flingsalt
färsk basilika
2 skinkschnitzlar/person
mozzarella
salt
peppar
smör

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Skölj tomaterna och lägg dem i en ugnsfast form. Klyfta en gul lök och sprid ut i formen. Ringla olivolja över tomaterna och strö över flingsalt. Toppa med basilika och sätt in i nedre delen av ugnen ca 30 - 40 minuter.

3. Skinkschnitzeln ska kavlas eller bankas plattare. Krydda med salt och peppar. Lägg ut en schnitzel/person och fyll med mozzarella. Täck med resterande schnitzlar.

4. Stek köttpaketen på bägge sidor tills de är genomstekta. Håll dem varma medan du gör en sås, t ex en gräddsås. Servera.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.