Bitar av blandad frukt efter
säsong, t ex äpple, melon,
ananas, jordgubbar och kiwi
100 g riven vit choklad
8 krossade digestivekex
flytande smör
vaniljglass
1. Krossa kexen och blanda med litet flytande smör tills det går att breda ut i en eldfast form.
2. Skala och skär frukten i bitar och lägg i formen. Riv över chokladen och sätt in i ugnen på 225 grader ca 20 minuter, tills den fått fin färg.
3. Servera desserten varm med vaniljglass.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…