Placeholder

Fruktkompott med vit choklad

Ingredienser

Bitar av blandad frukt efter
säsong, t ex äpple, melon,
ananas, jordgubbar och kiwi
100 g riven vit choklad
8 krossade digestivekex
flytande smör
vaniljglass

Gör så här

1. Krossa kexen och blanda med litet flytande smör tills det går att breda ut i en eldfast form.

2. Skala och skär frukten i bitar och lägg i formen. Riv över chokladen och sätt in i ugnen på 225 grader ca 20 minuter, tills den fått fin färg.

3. Servera desserten varm med vaniljglass.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.