50 g mörk choklad
1 burk persikohalvor i lag
2 dl lätt crème fraîche
1 tsk vaniljsocker
2 msk socker
6 dl frysta hallon
2 dl vaniljyoghurt
1. Smält chokladen i mikro eller över vattenbad. Ringla figurer på ett bakplåtspapper och låt stelna i kyl.
2. Skär persikohalvorna i bitar och fördela i portionsglas. Blanda crème fraîche med vaniljsocker och socker. Lägg hallonen i matberedare, tillsätt yoghurten och mixa till sorbetliknande konsistens. Smaka ev av med socker.
3. Bred ett lager hallon över persikorna och sedan lätt crème fraîche. Jämna till ytan och garnera med chokladfigurer.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng