2 dl pumpafrön
2 dl solrosfrön
1 dl linfrön
1 dl melonkärnor
1 msk flytande honung
1 tsk kanel
1 tsk kardemumma
1 dl blandade torkade bär
1) Sätt ugnen på 200 grader.
2) Blanda fröer med honung, kanel och kardemumma i en bunke.
3) Lägg blandningen på en plåt med bakplåtspapper.
4) Sätt in i ugnen ca 20 min (håll koll! Mamma säger att 20 min är för mycket).
5) Låt svalna och blanda ner de torkade bären. Förvara i glasburk.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…