Fröknäckebröd

Ingredienser

1 dl majsmjöl
0,5 dl linfrö
3/4 dl sesamfrö
1 1/4 dl pumpakärnor
1 1/4 dl solrosfrön
2 msk rapsolja
2 dl kokande vatten
Flingsalt (ca 2-3 teskedar)

Gör så här

1. Rör ihop alla torra ingredienser, utom flingsaltet.
2. Blanda ner oljan och det kokande vattnet. Låt svälla i ca 20 minuter. Strö över flingsaltet.
3. Bred ut jämt på en plåt ca 30x40cm och strö över flingsalt.
4. Grädda i mitten av ungen 60-80 minuter. Lägg över bakplåtspapperet med knäckebrödet på ett galler och låt svalna.
5. Låt svalna och bryt upp i så stora bitar som önskas. Servera som dom är, eller med smör, på ostbrickan etc. Njut!

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.