Fröknäcke

Ingredienser

2 dl majsmjöl
1 dl pumpafrön
1 dl sesamfrön
1/2 dl linfrön
1/2 dl rapsolja
2 dl kokhett vatten
Flingsalt

Gör så här

Sätt ugnen på 150 grader.
Blanda alla ingredienser utom flingsaltet i en bunke och rör ihop. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och klicka ut smeten. Lägg ett annat papper ovanpå och tryck eller kavla ut degen tunt över plåten.
Dra bort pappret och strö över flingsalt.
Grädda mitt i ugnen ca 1 timme eller till brödet är torrt. Bryt i bitar och förvara i lufttät burk

Betyg (1 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.