2,4 dl solroskärnor
1,2 dl linfrön
1,2 dl hasselnötter (eller mandlar)
3,6 dl havregryn
2 msk chiafrön
4 msk psylliumfröskal (fiberhusk)
1 tsk finmalen havssalt (1 1/2 tsk om du använder flingsalt)
1 msk honung (jag uteslöt sötning och det blev supergott ändå)
3 msk smält smakfri kokosolja
3,6 dl vatten
1. Blanda alla torra ingredienser
2. Smält kokosoljan och vispa ihop det med honungen och vattnet
3. Häll vätskan över de torra ingredienserna och rör ihop ordentligt
4. Häll smeten i en brödform och jämna till ytan med baksidan av en slev
5. Låt brödet vila i rumstemperatur i 2 minst två timmar, över dagen eller över natten
6. Sätt ugnen på 175 grader
7. Baka brödet i 20 minuter, ta ut det och lyft ur brödet ur formen (lossa sidorna med hjälp av en vass kniv). 8.Vänd brödet så att undersidan är uppåt och lägg det på ett galler och baka i ytterligare 30-40 minuter i mitten av ugnen.
9. Brödet är klart när det är gyllenbrunt och låta ihåligt när du knackar på det.
10. Låt svalna helt och hållet (du klarar det) innan du skär i det.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…