Ca 200 g kondenserad mjölk,
väl kyld
2 dl vispgrädde, väl kyld
0,5 tsk vaniljsocker
ca 2 dl mosad färsk persika
utan skal
0,5 dl socker
1,5 dl standardmjölk
1. Det är viktigt att samtliga ingredienser är väl kylda. Ställ gärna den kondenserade mjölken i frysen 1 timme innan.
2. Kör persikorna i mixer eller matberedare till en puré. Ställ kallt.
3. Vispa grädden till hårt skum med vaniljsockret och vispa ned den kondenserade mjölken i den. Blanda ned persikomoset och den kalla mjölken.
4. Frys in i form minst 4 timmar och ta ut ca 30 minuter före servering.
Ca 8 dl
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng