Placeholder

Frisk persikoglass

Ingredienser

Ca 200 g kondenserad mjölk,
väl kyld
2 dl vispgrädde, väl kyld
0,5 tsk vaniljsocker
ca 2 dl mosad färsk persika
utan skal
0,5 dl socker
1,5 dl standardmjölk

Gör så här

1. Det är viktigt att samtliga ingredienser är väl kylda. Ställ gärna den kondenserade mjölken i frysen 1 timme innan.

2. Kör persikorna i mixer eller matberedare till en puré. Ställ kallt.

3. Vispa grädden till hårt skum med vaniljsockret och vispa ned den kondenserade mjölken i den. Blanda ned persikomoset och den kalla mjölken.

4. Frys in i form minst 4 timmar och ta ut ca 30 minuter före servering.

Ca 8 dl

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.