Ingredienser
4 portioner
1 dl citronjuice
½ dl gelésocker
2 dl vegansk vispgrädde
1 tsk citronzest
1 dl granatäpplekärnor
Koka upp citronjuice tillsammans med gelésocker. Låt koka en minut och dra sedan av det från plattan.
Vispa grädden luftig. Tillsätt vätskan från kastrullen och citronzest till grädden och vispa igen. Servera i skålar eller glas och låt vila i kylskåp i 30-60 min.
Servera med goda, syrliga granatäpplekärnor.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk