Ingredienser
2 cl Gin, av typen London dry exempelvis Beefeater
2 cl citronjuice, färskpressad
2 cl sockerlag, (50/50 socker och vatten)
1 Champagne, eller Prosecco
Tillagning
1. Gör sockerlagen. Ta hälften socker och hälften vatten. Värm upp och låt svalna.
2. Blanda med citronjuice, gin och skaka med is. Häll upp i glas och toppa med champagne
Tasteline
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…