400 g färskost, t ex Philadelphia
200 g Kesella eller gräddfil
0,5 dl florsocker
5 konserverade persikohalvor
250 g jordgubbar
250 g hallon
citronmeliss och bär
till garnering
1. Rör ihop färskost, Kesella och florsocker till en slät kräm. Skär persikorna i kuber och rör ned dem tillsammans med hela jordgubbar och hallon.
2. Häll krämen i en hålform eller i portionsformar, täck med folie och låt stå i frysen ca 3 timmar eller tills krämen är helt fryst.
3. Ta ut formen ca 30 minuter före servering. Stjälp upp tårtan på ett fat och garnera gärna med litet bär och citronmelissblad.
10 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng