Placeholder

Fräsch frusen sommardessert

Ingredienser

400 g Philadelphiaost
200 g Kesella eller gräddfil
0,5 dl florsocker
4 - 5 konserverade persikohalvor
250 g jordgubbar
250 g hallon

Gör så här

1. Rör ihop ost, Kesella och florsocker till en slät kräm. Skär persikorna i tärningar och rör ned dem tillsammans med hela jordgubbar och hallon.

2. Häll krämen i en sockerkakshålform eller i portionsformar, täck med folie och låt stå i frysen ca 3 timmar eller tills den är helt fryst.

3. Ta ut formen ur frysen ca 30 minuter före servering. Stjälp upp tårtan på ett fat och garnera med litet bär.

8 - 10 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.