400 g Philadelphiaost
200 g Kesella eller gräddfil
0,5 dl florsocker
4 - 5 konserverade persikohalvor
250 g jordgubbar
250 g hallon
1. Rör ihop ost, Kesella och florsocker till en slät kräm. Skär persikorna i tärningar och rör ned dem tillsammans med hela jordgubbar och hallon.
2. Häll krämen i en sockerkakshålform eller i portionsformar, täck med folie och låt stå i frysen ca 3 timmar eller tills den är helt fryst.
3. Ta ut formen ur frysen ca 30 minuter före servering. Stjälp upp tårtan på ett fat och garnera med litet bär.
8 - 10 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng